Hotel przyjaznymałym zwierzętom

Zobacz najnowszeinformacje

Zapraszamy na wirtualny spacerpo salach konferencyjnych

opinie

Z satysfakcją dzielimy się z Państwem opiniami pozostawionymi przez naszych Gości.

Zachęcamy do współpracy także Państwa.

* * * 

W maju 2017 zorganizowaliśmy nasze przyjęcie weselne w hotelu Hotel HP Park w Olsztynie. Podczas przygotowań do jednego z najważniejszych dni w naszym wspólnym życiu bezcenne okazało się wsparcie Pani Klaudii Kuli, która przedstawiła nam ofertę hotelu wykazując się dużą cierpliwością gdy zadawaliśmy setki pytań. Wysłuchała wszystkich naszych pomysłów starając się dostosować do nich możliwości hotelu. Jej rady i spokój w ciągle zmieniających się wizjach naszego przyjęcia sprawiły, że stres był dużo mniejszy. Nie musieliśmy martwić się o szczegóły techniczne gdyż Pani Klaudia zaproponowała, że będzie się bezpośrednio kontaktować z dekoratorem, Dj'em oraz innymi osobami, które uczestniczyły w tym dniu.

Cały zespół hotelu współpracujący z nami spisał się na medal. Wesele liczyło ok 190 osób, a dzięki całej obsłudze na sali niczego nie zabrakło. Wszystko było pyszne i podawane w bardzo sprawny sposób. Z całego serca możemy polecić innym osobom szukającym miejsca na wesele Hotel HP Park w Olsztynie. Dzięki Wam było rewelacyjnie!

Pozdrawiamy

Aleksandra i Przemysław, 06.05.2017 

* * *

Serdecznie dziękujemy za organizację wesela, przemiłą obsługę, świetne jedzenie i profesjonalizm.

Nie mogliśmy wymarzyć sobie piękniejszego przyjęcia weselnego!!! Dania pyszne! Obsługa na najwyższym poziomie!

Organizacja wszystkiego na 100%! Jesteśmy wdzięczni za fantastyczną organizację tak ważnego dla nas i naszych dzieci dnia.

Szczególne podziękowania Pani Klaudii i jej  personelu za  utrzymanie  pozytywnej energii oraz atmosfery.

Podsumowując – hotel na bardzo wysokim poziomie, z niesowitym klimatem i atmosferą, dzięki której wszyscy goście byli zadowoleni.

Ale żadne słowa nie są w stanie oddać klimatu, który tam panuje, o tym trzeba przekonać się samemu. My na pewno nie zamienilibyśmy go na żaden inny...

Życzymy dalszych sukcesów. Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy.

Mamy nadzieję do zobaczenia :)

 

Ewa Romanek, Zbigniew Romanek,  Anna Romanek, Dawid Romanek, 10.06.2017

* * *

Nasz wesele odbyło się we wrześniu 2016 w Hotelu Park. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy to miejsce na tak wyjątkowe przyjęcie. HP Pak spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Goście bawili się świetnie, jedzenie było pyszne, elegancko podane i sprawnie serwowane, obsługa kelnerska dbała by Gościom niczego nie brakowało.  

Chcielibyśmy podziękować całemu zespołowi hotelowemu za zorganizowanie tak wspaniałego przyjęcia. Pani Adrianie - manager za pomoc przy organizacji wesela i cenne rady, profesjonalizm oraz dbałość o idealny przebieg wesela i poprawin. Dziękujemy również obsłudze kelnerskiej za ich uprzejmość oraz profesjonalną obsługę. 

Hotel Park w Olsztynie to świetny wybór na organizację przyjęcia weselnego oraz poprawin, serdecznie polecamy!

Marta i Robert

* * *

Nasze wesele odbyło się 10.09.2016r. Wybór sali to był strzał w dziesiątkę. Pani Adrianna to profesjonalna i fachowa osoba godna zaufania nadająca się na to stanowisko potrafi dobrze doradzić...Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru że nasze wesele odbyło się w HP Hotel Park. Obsługa miła, uprzejma, uczciwa również godna zaufania. Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni z pysznego jedzenia, miłej obsługi kuchennej i kelnerów/kelnerek. Wszyscy podeszli fachowo do organizacji naszego wesela. Gdyby można było cofnąć czas to nasz wybór byłby taki sam :) Dziękujemy pani Adriannie i jej personelowi za to że mogliśmy się bawić na wspaniałym przyjęciu weselnym. Pozdrawiamy Emilia i Łukasz :)

Emilia i Łukasz 10.09.2016 r.

* * *

Ślub i wesele to bardzo emocjonalne wydarzenie. Nam zależało szczególnie, aby miejsce uroczystości było wyjątkowe, gdyż braliśmy ślub w plenerze. Wybór padł na Hotel HP Park i jesteśmy bardzo zadowoleni z tej decyzji i jakości usług świadczonych przez hotel. Wszystko było na najwyższym poziomie. Smaczne jedzenie, piękna klimatyzowana sala, taras, profesjonalna, dyskretna i sprawna obsługa – bezcenne w takim dniu. My, nasze rodziny i nasi goście, którzy byli świadkami tegopięknego wydarzenia, nie kryjemy zachwytu nad organizacją naszego przyjęcia weselnego.
Mieliśmy uroczystość ślubną w pięknym ogrodzie na tyłach hotelu, było bajecznie wszystko było staranie dopracowane, Pani Dyrektor hotelu i cała obsługa bardzo pomocni podczas przygotowań i w trakcie wesela . Szczególne podziękowania kierujemy do Pani Adriany Rogalskiej , która służyła radą i pomocą w każdej sytuacji i to dzięki niej udało nam się zrealizować bez problemu nasze wszystkie pomysły i niespodzianki dla gości.
Gorąco polecamy Hotel Park w Olsztynie wszystkim osobom które planują wyprawie wesela lub ceremonię zaślubin połączoną z weselem w jednym miejscu. Hotel ma ogromne możliwości, a osoby tam pracujące sprawią, że z pewnością będzie to dla Was wyjątkowy dzień i będziecie zadowoleni. 
Trudno uwierzyć, że może być tak pięknie, ale my to potwierdzamy, ponieważ osobiście tego doświadczyliśmy.

Marta i Andrzej 24 czewrca 2016 r.

* * *

W imieniu własnym oraz nowożeńców pragniemy serdecznie podziękować za wspaniałą organizację przyjęcia weselnego w dniu 16.07.2016r. Wielkie ukłony i podziękowania kierujemy szczególnie pod adresem Menadżer Restauracji P. Klaudii Kula za jej profesjonalizm, zaangażowanie, życzliwość i ciepło, która niczym "dobry duch" czuwała prze całe wesele nad wszystkim i wszystkimi. Wszystko było perfekcyjnie przygotowane, począwszy od dekoracji stołów, pysznego jedzenia oraz sprawnej i miłej obsługi kelnerów. Dla Pani Klaudii nie ma rzeczy niemożliwych, potrafi zorganizować nawet naprawę buta, kiedy gość zgubi fleka w bucie. Współpraca z Panią Klaudią to była wielka przyjemność. Gratulujemy Dyrekcji, mając tak wspaniały personel sukces jest czymś oczywistym.

Dorota i Robert - rodzice Pary Młodej.

 

* * *

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na organizację wesela w w restauracji HP Park w Olsztynie. Nasze wesele miało niepowtarzalny klimat, goście są bardzo zadowoleni, pojawiają się opinie, że to było ,,najlepsze wesele, na jakim byli".

Chcielibyśmy podziękować całemu zespołowi restauracji. Obsługa jest bardzo profesjonalna. Kelnerzy są zaznajomieni ze swoim fachem. Wszyscy byli bardzo uprzejmi, elastyczni, taktowni, cierpliwi, otwarci na nasze pomysły dotyczące wesela. Szczególne podziękowania należą się Pani Adrianie Rogalskiej – manager restauracji, której umiejętności organizacyjne i interpersonalne są na najwyższym poziomie, a jej zdolność kierowania zespołem daje świetne rezultaty, co dało się odczuć podczas wesela. Pani Adriana wykazała się również sporą kreatywnością proponując nam rozwiązania dotyczące wystroju sali i ogrodu (zależało nam, by nasze wesele było w klimacie filmowym).

Brak dostępu do zbiorników wodnych niedaleko HP Parku jest jego zaletą z tego względu, że na weselu była dziesiątka dzieci. Ogród zdecydowanie spełnił swoją funkcję zapewnienia przestrzeni do rekreacji. Chcielibyśmy pochwalić pomysł szerokiego tarasu i jego zagospodarowania leżakami i kanapami.

Posiłki były bardzo smaczne i elegancko podane. Pokoje noclegowe są bardzo komfortowe.

Chcielibyśmy jeszcze raz serdecznie podziękować całemu zespołowi, dzięki któremu planujemy bywać w HP Parku. Zdecydowanie polecamy to miejsce!

Marta i Maciej 04 czerwca 2016

 

* * *

Nasze wesele mieliśmy przyjemność organizować w HP Parku w Olsztynie. Cieszymy się, że pomimo wielu ofert, właśnie tam zdecydowaliśmy się je zorganizować. W obiektywnej opinii Naszych Gości i naszej wszystko było tak jak powinno. My również byliśmy zadowoleni z samej uroczystości weselnej jak i z samych przygotowań poprzedzających. Na duże podziękowanie zasługuje Pani Adriana (manager restauracj) za profesjonalne, elastyczne i ludzkie podejście do organizacji. To jest bardzo ważne ponieważ wielu z Was czytających ten opis nie wie, jak dużo nie wie o organizacji wesela. Wsparcie i odpowiedzi profesjonalisty na etapie przygotowań są naprawdę bezcenne dla osób na co dzień zabieganych i zaabsorbowanych życiem prywatnym i zawodowym. Drugą sprawą jest elastyczność podejścia, którą przećwiczyliśmy praktycznie do ostatnich chwil przed uroczystością wprowadzając niespodziewane zmiany. Krótko mówiąc, w naszym przekonaniu, dokonaliśmy bardzo dobrego wyboru korzystając z oferty HP Park w Olsztynie.

Jeszcze raz dziękujemy całej ekipie HP Park a w szczególności Pani Adrianie.

Ola i Piotr, 05 września 2015
 

* * *

Ślub i przyjęcie weselne jest jednym z najważniejszych wydarzeń w życiu osób zawierających związek małżeński  oraz ich rodzin. Zapewnienie właściwej oprawy tej uroczystości poprzez wybranie miejsca na przyjęcie weselne i noclegi dla gości jest niezmiernie ważne. Biorąc to pod uwagę powierzenie organizacji przyjęcia weselnegorestauracji hotelu HP oraz zapewnienie noclegów dla gości w tym hotelu uważamy za bardzo dobry wybór.  Od początku  organizacji przyjęcia  aż do śniadania, następnego dnia po przyjęciu, spotkaliśmy się z profesjonalizmem i uprzejmością ze strony wszystkich pracowników HP.
W sposób szczególny chcielibyśmy podziękować pani Adrianie Rogalskiej za profesjonalizm, uprzejmość, doradztwo na każdym etapie organizacji oraz obecność w trakcie przyjęcia i dyskretny nadzór nad jego przebiegiem.
Nie sposób nie podziękować za dobre jedzenie – wszystko było bardzo smaczne i estetycznie podane. Torty bezowe zachwyciły wszystkich. Chcielibyśmy też podkreślić  super obsługę kelnerską w trakcie przyjęcia.
Pokoje hotelowe  spełniły oczekiwania wszystkich. Fakt, że większość naszych gości rozjechała się krótko przed zakończeniem doby hotelowej najlepiej świadczy o tym, że wszyscy dobrze się tu czuli.
Jeszcze raz dziękujemy za organizację przyjęcie weselnego w dniu 20 czerwca 2015 r. i polecamy hotel HP wszystkim, którzy szukają miejsca na przyjęcie weselne.

Karolina i Maciej z rodzicami, czerwiec 2015

* * *

Dzień ślubu jest wyjątkowy dla każdej pary. Ważne jest, by w tym dniu wszystko odbyło się zgodnie z oczekiwaniami Państwa Młodych oraz Gości. Hotel HP Park spełnił nasze oczekiwania! Jesteśmy zachwyceni - wszystkim! Zaczynając od profesjonalnej współpracy z Panią Manager Restauracji Klaudią Kulą, która ujęła nas swoją osobą od pierwszego spotkania :) Dla pani Klaudii nie ma rzeczy niemożliwych, zadbała o wszystkie detale oraz idealny przebieg wesela. Zarówno przed, w trakcie, jak i po weselu. była dla nas zawsze dostępna i służyła radą. Dzięki Pani Klaudii cała uroczystość była wyjątkowa! Wyśmienita kuchnia, wszystko podawane zgodnie z ustaleniami, uczynna i kompetentna  Obsługa. Wszystko było dopilnowane w najmniejszych szczegółach. Goście byli zadowoleni! Nasza impreza przebiegła i wyglądała tak, jak sobie wymarzyliśmy :) pozdrawiamy i jak najbardziej polecamy!

Martyna i Robert, czerwiec 2015

* * *

16 Maja 2015 roku mieliśmy przyjemność urządzić nasze wesele w Hotelu HP w Olsztynie. Jako, że był to międzynarodowy ślub, goście, którzy przyjechali ze Stanów Zjednoczonych mieszkali w hotelu. Obsługa hotelowa jest przemiła, bardzo uczynna i pomocna! Samo wesele odbyło się w restauracji hotelowej. Piękne dekoracje kwiatowe połączone ze świecami dodały romantycznego uroku. Gdy przyjechaliśmy do hotelu po ślubie czekał na nas rozłożony czerwony dywan. Czuliśmy się jak w bajce! Kelnerzy są bardzo wykfalifikowani, nie ma dla nich rzeczy niemożliwych, dbali o wszystkich gości tych małych i tych dużych. Jedzenie było wspaniałe! Wszyscy zachwycali się kaczką zaserwowaną na główny obiad, a płonące udźce serwowane przez kucharzy nie tylko dobrze smakowały ale były tez dodatkową atrakcją dla gości. Ogólne wrażenie było niesamowite, a dzięki hotelowi, obsłudze i pani Menedżer ten dzień zostanie w pamięci naszej i naszych gości przez bardzo długi czas. Jeszcze raz dziękujemy ze mogliśmy celebrować tak ważny dla nas dzień w tak wspaniałym otoczeniu! 

Aleksandra & Anthony, maj 2015

* * *

Jesteśmy po prostu zachwyceni! Wesele odbyło się 25.04.2015r. i przebiegło bez najmniejszych problemów. Wszelkie nasze prośby zostały uwzględnione i zrealizowane. Goście bawili się świetnie a jedzenie smakowało i niczego nie zabrakło. Obsługa działała bardzo sprawnie i z uśmiechem. Na drobne prośby w trakcie przyjęcia reagowano natychmiast.
Szczególne pochwały należą się pani Klaudii - menager restauracji, która była odpowiedzialna za organizację wesela. Jest to bardzo kompetentna osoba o niezwykle miłym usposobieniu. Ustalanie wszelkich szczegółów z panią Klaudią to była przyjemność. Nie było najmniejszego problemu z dograniem każdej kwestii indywidualnie, zgodnie z naszymi oczekiwaniami.
Nawet górna-większa sala do ok. 200 osób, zdała egzamin. Pomimo, że była naszym największym zmartwieniem, po ustrojeniu, nie przypominała już konferencyjnej a jej rozmiar pozwolił na swobodną zabawę. Zanim podjęliśmy decyzję, zapoznaliśmy się z ofertą kilku lepszych lokali zajmujących się organizacją wesel w Olsztynie. Teraz jesteśmy pewni, że HP Park to był bardzo dobry wybór. Naszym zdaniem Hotel HP Park to najlepsze miejsce na organizację wesela w Olsztynie.

Asia i Mateusz, kwiecień 2015

* * *

Piękniej być nie mogło.

Serdecznie dziękujemy Pani Klaudii Kuli oraz całej Obsłudze za doskonałą organizację naszego przyjęcia weselnego. Dziękujemy za stylową i elegancką dekorację stołów, wykwintne dania oraz wspaniałą atmosferę. Wielu zaprosznych przez nas gości nocowało również w Hotelu – i wszyscy byli bardzo zadowoleni.

Polecamy Restaurację Hotelu Park wszystkim parom, które pragną, aby ich przyjęcie weselne było zorganizowane na wysokim poziomie. 

Ewa i Daniele, grudzień 2014

* * *

Zorganizowaliśmy wesele w Hotelu HP Park w Olsztynie. Od samego początku Pani Klaudia zajęła się naszym projektem w bardzo profesjonalny sposób, za co serdecznie dziękujemy. Podczas każdego spotkania rozmawialiśmy o naszych potrzebach i oczekiwaniach, które ostatecznie zostały spełnione. Dzięki czemu nasza uroczystość weselna była wyjątkowa. Serwowane potrawy były rajem dla podniebienia. Obsługa podczas przyjęcia wykazała się najwyższym poziomem kultury i szybko reagowała na prośby nasze i naszych gości. Warto wspomnieć o otoczeniu hotelu, które dzięki pieknej pogodzie stanowiło perfekcyjne uzupełnienie przyjęcia. Jesteśmy także bardzo zadowoleni z poprawin, w zaproponowanej przez Panią Klaudię formie grilla. Tego dnia nasi goście poczuli się jak na rodzinnym pikniku. Atmosfera była niezapomniana a jedzenie doskonałe.

Hotel Park w Olsztynie to najlepszy wybór na wesele, poprawiny i nocleg dla gości. Gorąco polecamy! 

Beata i Wojtek, wrzesień 2014

* * *

Nasze wesele było weselem marzeń.

Kiedy szukaliśmy sali zależało nam, aby była elegancka, nowoczesna, przestronna i przede wszystkim dobrze oświetlona przez światło dzienne. Sala w HP Park spełniła wszystkie nasze wymagania. Dodatkowym atutem było wyjście na taras (goście chętnie korzystali z tej możliwości). Udekorowanie sali pozostawiliśmy po stronie hotelu HP Park i była to bardzo dobra decyzja, sala została udekorowana z doskonałym wyczuciem stylu. Wazony z kwiatami, zastawa, obrusy, ustawienie stołów, a nawet przygotowanie potraw - wszystko to wyglądało profesjonalnie i przepięknie.
Jedzenie było świetnie przyrządzone, goście zachwycali się zarówno jego jakością jak i ilością. Obsługa była fantastyczna: szybka, sprawna i jednocześnie bardzo miła. W razie potrzeby służyła nawet dodatkową pomocą. Korzystaliśmy także z usług barmana z HP Parku i zdecydowanie polecamy jego usługi na wesele. Bardzo dziękujemy wszystkim kelnerkom, kelnerom, barmanowi i obsłudze hotelu.
Największe podziękowania należą się pani Klaudii. Pani Klaudia Kula (manager restauracji) jest jedną z najsympatyczniejszych i najbardziej profesjonalnych osób jakie kiedykolwiek spotkaliśmy. Mamy wrażenie, że o organizacji wesel wie wszystko i nie ma dla Niej rzeczy niemożliwych. Pani Klaudia nie tylko dostosowywała każdy szczegół do naszej wizji wesela, ale także doradzała, a nawet ratowała z opresji. Gdy dzień przed ślubem okazało się, że nie możemy dostać upragnionych kwiatów na stoły, Pani Klaudia zadbała o to, aby kwiaty na stołach jednak się pojawiły – były przepiękne. Jeszcze raz bardzo dziękujemy!

Hotel HP Park to bez wątpienia najlepsze miejsce na wesele jakie znamy, polecamy :)

Sylwia i Piotr, sierpień 2014

* * *

Zwracam się z wielkim podziękowaniem za fantastyczne zorganizowanie w Państwa Hotelu, przyjęcia weselnego w dniu 15 sierpnia.

Kieruję duże słowa uznania dla Pani Klaudii Kula, która od samego początku do ostatniej minuty, czuwała nad każdym elementem zarówno przyjęcia weselnego jak też poprawin.
Kiedy byliśmy na etapie wyboru miejsca na przyjecie weselne, kierowaliśmy się na początku między innymi wyglądem sali i tu zarówno narzeczeni jak też rodzice, byliśmy za wyborem właśnie Państwa restauracji.
Jednak najważniejszym czynnikiem, który zdecydował, że właśnie to miejsce jest tym najwłaściwszym, była osoba pani Klaudii. Jej profesjonalizm, poczucie, jakie nam dawała, elastycznego podejścia do każdej kwestii oraz niesamowite panowanie nad każdym elementem przyjęcia, dawały nam spokój w tych emocjonujących dla nas chwilach przed uroczystością. Nie bez znaczenia była bardzo przyjazna atmosfera, jaką pani Klaudia wytwarza oraz poczucie dla nas, że wszystko jest pod jej osobistą kontrolą. Ogromne słowa uznania dla jej pracy.

Bardzo też dziękujemy dla wszystkich osób, które czuwały nad właściwą otoczką całego przyjęcia. Z dużą przyjemnością będziemy polecać Państwa Restaurację i Hotel.

Raz jeszcze dziękuję w imieniu Państwa Młodych oraz rodziców.

Regina, sierpień 2014

* * *

Wesele w Hotelu Park w Olsztynie? Jak najbardziej TAK!!!! Zorganizowaliśmy tam swoje przyjęcie weselne i poprawiny w czerwcu 2014 r. i zdecydowanie nie mogliśmy wymarzyć sobie lepszego miejsca na organizację tak ważnej dla nas uroczystości. Piękna sala, pyszne jedzenie i przede wszystkim profesjonalna i miła obsługa. Tu szczególne słowa uznania należą się pani Klaudii Kula, dzięki której ten ważny dla nas dzień był jeszcze piękniejszy. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Jej profesjonalizmu i zaangażowania. 

Gosia i Marcin, czerwiec 2014

* * *

Jeżeli planujecie zorganizować swoje wesele to koniecznie musi się ono odbyć w Hotelu HP Park. Niepowtarzalne miejsce oraz cudowna atmosfera. Dla Pani Klaudii, nie ma rzeczy nie możliwych. Dzięki niej nasza uroczystość była bardzo wyjątkowa. Obsługa bardzo miła, dyskretna i co ważne sprawnie działająca, ani przez chwilę niczego nie brakło na stołach.

Wszystkim parom poszukującym idealnego miejsca na przyjęcie weselne, polecamy Hotel HP Park!

Magda i Łukasz, wrzesień 2013

* * *

Gdybyśmy mieli jeszcze raz organizować wesele na pewno ponownie wybralibyśmy Hotel Park Olsztyn. Nasi goście (a było ich ponad setka) byli zachwyceni zarówno atmosferą, jedzeniem jak i otoczenim. My ze strony organizacyjnej, jak i każdej innej także jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani. Wszystkie kwestie, łącznie z tymi wykraczjącymi poza standardową obsługę, można ustalić z Panią Klaudią. Świadomość po stronie obsługi hotelu, jak ważny dla Pary Młodej jest dzień ślubu, pozwala poczuć się w pełni komfortowo i zapewnia dbałość o najmniejsze szczegóły. HP jest otwarty na nowe pomysły, a także podpowiada gotowe i sprawdzone rozwiązania - najlepiej przekoanć się o tym samemu.

PS. Już odliczamy dni do 10-tej rocznicy śluby, aby zorganizować w HP "wesele 10 lat później".

Monika i Sebastian, sierpień 2013

* * *

Przyjęcie weselne oraz poprawiny w Hotelu HP Park w Olsztynie to spełnienie naszych marzeń. Jedzenie oraz obsługa na najwyższym poziomie, wszystko odbyło się zgodnie z oczekiwaniami Polecamy wszystkim, którzy jeszcze mają dylemat jakie miejsce wybrać na ten wyjątkowy dzień.

Kasia&Maciek, maj 2013

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij